top of page

PROSJEKTER & INVESTERINGER

BEDD er et norsk selskap som utvikler og leverer plantekasser og høybed i stål til hage, terrasse og uterom. Det modulbaserte systemet gir enestående muligheter for hageeiere og urbane bønder. Produktene selges gjennom ca 90 dedikerte og kompetente forhandlere, og er også svært populære blant anleggsgartnere og landskapsarkitekter. 

I BEDD er jeg daglig leder og hovedaksjonær. En stor bonus er at jeg får jobbe tett med styreleder (og kone) Katja, og designer (og bror) Bjørn. 

Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer.

 

Programmet gir deltagerne det de trenger for å skape en solid forretningsmodell og størst mulig verdi for samfunnet.

Akseleratorprogrammet er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og lanseres i samarbeid med SoCentral. Jeg bidrar som forretningsutvikler og mentor for de enestående selskapene som deltar i programmet. 

FUSen ble etablert av Thor Christian Tuv i 2012, samtidig som han kom inn som aksjonær og styremedlem i BRIGHT products. Etter en imponerende vekstperiode vil FUSen ta posisjonen som Norges største og ledende leverandør av solkraftverk til norske industri- og næringsbygg. Med over 700.000 kvm tak- og fasadearealer dekket med solcellepaneler er FUSen på vei til å etablere sol som energikilde nr. 1 for en rekke betydelige aktører. 

Jeg har gleden av å jobbe med FUSen på merkevarestrategi, posisjonering og markedsføring. 

reMarkable er virkelig en bemerkelsesverdig innovasjon. Gjennom flere år har et kompetent team ledet av gründer Magnus Wanberg utviklet verdens beste digitale notatbok. Med samme presisjon og følelse som penn mot papir gir den brukeren anledning til å skisse, skrive og notere på dokumenter. Arbeidet kan selvsagt lagres i nettskyen og deles med andre.

Jeg bisto selskapet med navnevalg, merkevarestrategi og lanseringsstrategi i 2016 og jobbet fra 2019 til 2020 som VP Marketing for selskapet. 

Driv samarbeider med Innovasjon Norge, etablerersentre, næringshager, akademia og andre innovasjonsmiljøer for å gi din idé best mulig vekstgrunnlag. Driv Inkubator har nasjonal status og er en Siva partner. 

Jeg har gleden av å jobbe som konsulent og mentor for bedrifter som får støtte til dette fra Driv Inkubator og har bl.a. bistått Hear It AS med merkevarestrategi, investorpresentasjon og partner presentasjoner. 

I nært samarbeid med K8 Industridesign utviklet BRIGHT Products den prisbelønnede solcelle-lampen SunBell for markedet på 1,3 milliarder mennesker som lever uten strøm i Afrika, Asia og Latin Amerika. 

Jeg startet dette enestående selskapet sammen med Marius Andresen i 2011 og ledet det fra etableringen til utgangen av 2014. Fra 2016 trådte jeg ut av min operative rolle i BRIGHT og følger nå selskapet videre som hovedaksjonær og ambassadør. 

 

Erfaringene og læringene fra reisen med BRIGHT er omtalt i min bok "Frykt og Forventning" som  kan bestilles HER.

Moblrn er en unik plattform for e-læring med mobilen som verktøy. Basert på lang erfaring med "mikrolæring" har selskapet gjort det enkelt for organisasjoner og bedrifter å utdanne mennesker når det passer for brukeren. Jeg har hatt gleden av å bistå gründer og venn, Anders Børde under utviklingen av selskapet og følger utviklingen videre som ambassadør og investor. 

Talerlisten.no hjelper deg å finne gode foredragsholdere, kursholdere og konferansierer. Du kan si det er som et AirBnB for arrangører av kurs og konferanser. Det er en nøytral markedsplass, der priser og andre arrangørers vurderinger ligger åpent. Du søker deg fram til den du mener best kan løse ditt oppdrag. Så sender du en forespørsel og får svar innen 24 timer.

 

Talerlisten.no ble etablert av Nils Marius Apeland høsten 2016 og jeg har gleden av å bidra til suksessen som investor, rådgiver og foredragsholder.

ASAP Norway, ved Gründer Astrid Skreosen, har utviklet verdens beste superabsorberende laken til fødestuer og operasjonsstuer. Produktene representerer en vesentlig forbedring av arbeidsforholdene for jordmødre og leger - ikke minst i land og regioner hvor smittefare gjennom kropssvæsker er stor.  Jeg bistår selskapet med forretnings- og markedsutvikling i den humanitære sektoren.

HØR er en unik kjede og nettbutikk som gir sine kunder bedre og tryggere lydopplevelser. Med slagordet "Vi lytter til ørene dine" skal de ta den samme posisjonen innen hørsel som optikerkjedene har når det gjelder synet. HØR kombinerer gode og innovative produkter med sterk kompetanse og hjelp fra ledende audiografer. Jeg hadde gleden av å bistå HØR med deres merkevareplattform og kommunikasjonsstrategi. 

bottom of page